juni 2018

Hoe inschrijven?

Wie kan er bij ons aansluiten?

  • Jongeren die aan sport willen doen op basis van een aangepaste atletiektraining.
  • Jongeren die een atletiekprogramma in groepjes kunnen/willen volgen
  • Jongeren vanaf 8 jaar tot …

Welke formaliteiten dienen verricht te worden?

  • Vooraf is er een gesprek met de atleet, ouder en trainers.
  • Na 3 oefenbeurten en een evaluatie met de trainers kan de jongere zich wel/niet aansluiten bij de club.

Trainingen

Wanneer en waar gaan de trainingen door?

  • Elke dinsdagavond van 18u15 tot 19u45 in de Versluys Dôme (basketzaal), Northlaan 13 te Oostende.
  • Elke zaterdagmorgen van 10u00 tot 12u00 , zelfde locatie.
  • Als het weer het toelaat, wordt altijd buiten op het strand getraind.
  • Ons team bestaat uit de volgende trainers:

Visie

G-Team Achilles wil jongeren met een mentale beperking een duurzaam aanbod bieden.

Jongeren die in de reguliere sportclubs het trainings- of competitieniveau niet aankunnen willen we de kans geven om met gelijken in groep te trainen, zich uit te leven en te kunnen meten met elkaar. Door bij een sportclub te horen en met andere atleten samen te trainen verhoogt dit hun zelfvertrouwen.

Brons voor Stefaan Mensaert op BK masters

In Ninove heeft Stefaan Mensaert met een bestworp van 32m66 een bronzen medaille verovert in het discuswerpen bij de masters (M50). Stefaan was er...

Zilver voor Benjamin Leniere op open NL-kampioenschap

Op zaterdag 9 juni nam Benjamin Leniere , lid van ons G-team Achilles, deel aan de Internationale meeting 'open Nederlands kampioenschap para-...

Met dank aan...

G-Team Achilles wordt in zijn werking ondersteund met subsidies van enkele organisaties.

G-Sport Vlaanderen

https://www.gsportvlaanderen.be

 

Afbeeldingsresultaat voor g-sport vlaanderen

Jeugdatleten schitteren in Roeselare

Dertig atleten trokken gisteren naar Roeselare om deel te nemen aan de Rubenscup. Het werd een namiddag vol topprestaties van onze jongste atleten,...

Eigen wedstrijden

Op deze pagina komen alle wedstrijden van eigen organisatie.

Jeugdatletiek

Voor alle informatie over de jeugdatletiek kan je terecht bij jeugdcoördinator Jens Seynaeve (jens.seynaeve@hotmail.com)

Inschrijven

Je kan het hele jaar door aansluiten bij onze club, maar het seizoen start eigenlijk eind september/begin oktober. Aansluiten kan ten vroegste als je geboren bent in 2010. Prijs voor een heel seizoen bedraagt 130 euro bij inschrijving in september, vanaf april betaal je nog maar 100 euro. Door deel te nemen aan wedstrijden en/of activiteiten, kan je ook heel wat korting krijgen. Meer info over die kortingen vind je hier

We voorzien steeds de mogelijkheid om een drietal keer te komen proberen. We vragen wel om op voorhand een mailtje te zenden naar onze jeugdcoördinator, die je dan informeert over de tijdstippen van trainingen. Na drie keer proberen moet je dan de keuze maken of je al dan niet definitief wil aansluiten.

Trainingen

De jeugdtraining is voor benjamins (2010-2009), pupillen (2008-2007) en eerstejaarsminiemen (2006). Vanaf tweedejaarsminiem kan je deelnemen aan de trainingen bij de ouderen. De focus ligt bij de jeugd vooral op plezier, prestatie is leuk maar zeker niet nodig.

Winterseizoen

1 november tot 31 maart

De trainingen vinden plaats op woensdag van 14u tot 15u30 (binnen in Sporthal) en op zaterdag van 11u tot 12u (buiten op de piste).

Zomerseizoen

1 april tot 30 september

De trainingen vinden plaats op woensdag van 14u tot 15u30 (buiten op de piste) en op zaterdag van 10u tot 11u30 (buiten op de piste).

De trainingen gaan in principe steeds door. In de maand juli is er een kleine pauze van een drietal weken. De jeugdcoördinator stuurt elke maand een maankalender waarop staat wanneer er training is en of er eventueel andere activiteiten en wedstrijden zijn.

Bij feestdagen is het sportcentrum gesloten en is het vanzelfsprekend dat de trainingen dan niet doorgaan. Ook wanneer er op woensdag of zaterdag een wedstrijd gepland is, is er geen jeugdtraining.

Pagina's