Drie clubrecords sneuvelen bij eerste jeugd indoormeting van het seizoen!

Op zaterdag 9 december trokken 20 jeugdatleten naar de Topsporthal in Gent om er deel te nemen aan hun eerste indoormeting van het seizoen. Voor enkelen was het zelfs hun eerste wedstrijd ooit! Veel atleetjes lieten mooie prestaties noteren en velen verbeterden hun persoonlijk record.

Het was er zoals vaak heel erg druk, waardoor sommige atleten hun wedstrijd niet onder de ideale omstandigheden konden uitvoeren. Zo waren er maar liefst 68 pupillen jongens die deelnamen aan het hoogspringen, en duurde die wedstrijd bijna 3 uur! Dit lange wachten zorgde ervoor dat onze Tore Dekoninck hier iets onder zijn kunnen bleef. Ook bij het verspringen was het dikwijls heel erg lang wachten en aanschuiven.

Toch lieten velen het wachten niet aan hun hart komen en vielen er enkele heel knappe prestaties te noteren. Norah De Bruycker knalde naar een 7e plaats op de 60m bij de miniemen meisjes, dit is als eerstejaars heel knap. Axelle Blomme liet ook een scherpe tijd noteren op de 60m bij de pupillen meisjes en sprong naar de negende plaats in het verspringen. Maluenn Cauwels wierp de kogel 5,63 meter ver en werd hiermee 5e bij de benjamins meisjes. 

Ten slotte sneuvelden er ook nog drie clubrecords. Sam Leyseele deelde het best in op de 300 meter bij de miniemen meisjes, en vestigde met een scherpe 50"75 een nieuw clubrecord. Stan Desimpelaere mocht zelfs met twee clubrecords naar huis bij de miniemen jongens. Hij sprong 1,85 meter hoog bij het polsstokspringen en liep 55"99 op de 300 meter.

Bijlagen: