Oefenveldloop in zomerse omstandigheden

Met 152 individuele deelnemers telde de 21ste editie van onze jaarlijkse oefenveldloop er 15 meer dan de vorige editie. Het weer was alleszins niet de spelbreker want er werd gelopen onder een straalblauwe hemel en bijna zomerse temperaturen.

Om 10u stipt werd de eerste reeks op gang "geschoten", al is dit bij de eendjes en de kuikentjes nog met een fluitsignaal. Vanaf de benjamins kwam het echte startpistool boven. De jeugdreeksen kenden telkens een mooi deelnemersveld met 27 benjamins, 31 pupillen en 21 miniemen terwijl er ook 10 G-atleten deelnamen aan hun wedstrijd. De reeksen vanaf cadetten telden traditioneel wat minder deelnemers. In totaal kwamen er 73 Houtlanders aan de start (tegenover 83 vorig jaar). Naast onze eigen atleten, mochten we ook heel wat niet-aangeslotenen en leden van andere clubs verwelkomen. Zo was er een mooie delegatie van ABAV en OB.

De wedstrijden werden afgesloten met een aflossing over 3 x 325m waaraan 14 ploegen deelnamen. Het werd een spannende strijd voor de winst waarbij de "Kip nuggets" het haalden voor het snelste G-team en een ploegje van Olympic Brugge.

Foto's van de podia vind je via deze link: https://flic.kr/s/aHsm5MLF4H

Actiefoto's vind je hier: https://flic.kr/s/aHsm4t6jko

 

 

 

Tags:

Bijlagen: