34 Houtlandatleten op PK indoor

De provinciale kampioenschappen lokten 34 Houtlandatleten naar de Gentse Topsporthal en waren voor enkelen een eerste test van het nog prille seizoen. Dat waren er wel een stuk minder dan vorig jaar maar de medailleoogst moest er evenwel niet onder lijden. Met 15 provinciale titels, 6 zilveren en 4 bronzen medailles totaliseerden we immers 25 podiumplaatsen. 

Winst was er bij de cadetten voor: Tibe Delaere (hoog en kogel) en Louis Verbeke (hinkstap), bij de scholieren voor Jolijn Verhaeghe (hinkstap en ver), Stan Van Wassenhove (kogel) en Yorunn Ligneel (hoog), bij de junioren voor Nore Vandekerckhove (ver en 200m) en bij de seniores voor Rani Vincke (60m en 200m), Amber Dawyndt (800m), Mathias Sanctorum (800m), Bavo Parmentier (kogel) en Aurèle Vandeputte (400m).

Zilver was er voor Jens Keerman (kogel) en Elien Anckaert (400m) bij de cadetten, Mattice Ameele (kogel) en Yorunn Ligneel (ver) bij de scholieren en Raf D'Hoore (1500m) en Nick Buffel (kogel) bij de senioren.

Wout Godderis (400m) en Norah De Bruycker (60mH) bij de cadetten, Timon Inghelbrecht (400m) bij de scholieren en Vincent Depauw (kogel) bij de junioren behaalden een bronzen medaille.

Verder werden nog heel wat mooie prestaties neergezet en menig persoonlijk record verbeterd. Proficiat aan alle deelnemers!

De volledige uitslag is te vinden in bijlage.

Bijlagen: