34 jeugdatleten verzamelen 17 medailles op PK Jeugd

Op het West-Vlaams Kampioenschap voor pupillen en miniemen was onze club met 34 deelnemers opnieuw mooi vertegenwoordigd! Met de steun van de vele enthousiaste ouders, jeugdtrainers en mede-atleten toonden onze atleten hun kunnen, wat zorgde voor heel wat mooie prestaties, persoonlijke records en 17 medailles.

De grootste smile stond wellicht op het gezicht van pupil Mats Sabbe, die zowel goud pakte in het discuswerpen als het kogelstoten. Ook miniem Thibault Boone mocht met 2 knappe medailles naar huis: hij sprong met een straffe sprong van 5m34 naar goud in het verspringen, wat goed was voor een clubrecord! Daarnaast liep hij ook naar zilver op de 300m. De 4e gouden medaille ging naar Stan Vandewalle, dit in het kogelstoten.

Ook Matthias Vanderpijpen (zilver in het verspringen en brons op de 60m) mocht blinken met twee medailles. Pupillen Ilke Landuyt (Discus), Laure Gouwy (Kogel), Liene Theetaert (Vortex), Jasper Coddens (1000m) en miniemen Viktor Van Moortel (150m), Robbe Theetaert (Discus) en Mirre Denys (Hoog) waren allen goed voor een zilveren medaille. 

De laatste 3 bronzen medailles waren voor Vic Seys (1000m), Jayden Logghe (Kogel) en Emma D'Hondt (150m). 

De volledige uitslag is te vinden op atletiek.nu.