Busreis naar Memorial Van Damme

Datum: 
vrijdag, 11 september, 2015 - 16:15 t/m zaterdag, 12 september, 2015 - 01:30
Gebeurtenis: 

Op 11 september eerstkomend gaan we opnieuw, in groep, naar de Memorial Van Damme – Diamond League meeting - te Brussel.

En dit reeds voor de elfde keer.

Vanuit het jeugdbestuur van Houtland Atletiek Club voorzien wij wederom de all-in formule, namelijk busreis heen en terug, een drankje onderweg en het toegangsticket voor dit uitzonderlijk evenement tegen de democratische prijs van 43,00 € per persoon. Geen gezeur dus met files en parking.

De tickets zijn gekocht en de bus is gereserveerd. Er zijn dit jaar 85 plaatsen voorzien, waarvan er 50 plaatsen beschikbaar zijn voor leden, ouders, familie en sympathisanten. De andere 35 kaarten zijn voorzien voor onze G-atleten en hun begeleiders. Wie snelst inschrijft, is er bij. Intussen zijn er reeds enkele kaarten de deur uit.

We vertrekken om 16.15 u. op de parking van het zwembad in Torhout en zijn terug rond 1.30 u.

Er komen weer tal van grote namen naar Brussel afgezakt, zodat het ongetwijfeld, opnieuw een spetterende vertoning wordt. Na de meeting blijven we weer nagieten van het muzikaal optreden en het spetterend vuurwerk.

U kan dringend uw kaarten vastleggen door in te schrijven via dit invulformulier en uw betaling over te maken. U kan sinds vorig jaar nog enkel inschrijven via het formulier op de website van de club. Enkel de ontvangst van de betaling geldt als inschrijving.

Bijkomende info kan steeds verkregen worden door het sturen van een mail naar devos.ronny@scarlet.be

 

Met sportieve groeten,

 

Ronny Devos