Clubfeest 2021

Met het bestuur nodigen we jullie van harte uit op ons jaarlijks Clubfeest op zaterdag 27 november, waar heel wat atleten die deze zomer in actie kwamen gehuldigd zullen worden. Dit gaat zoals steeds door in zaal de Bosgalm op de wijk Don Bosco te Torhout.

Jeugd

Onze jeugdatleten en hun familie verwachten we vanaf 8u30 voor een lekker ontbijt. Na het ontbijt krijgen alle jeugdatleten die afgelopen zomer 2 of meer wedstrijden (HAC's Grote Prijs inbegrepen) deden ook een mooie naturaprijs! Onze ontbijttafel zal rijkelijk gevuld zijn met pistolets, koffiekoeken, cornflakes allerlei beleg en dranken, eitjes... Voor volwassenen vragen we 13 euro, kinderen tot en met 13 jaar betalen 8 euro.

G-atleten + cadet-senior

Voor onze oudere atleten gaan de deuren terug open vanaf 18u.

Om 19u is er opnieuw vol-au-vent met frietjes en groentjes. Voor de volwassenen vragen wij 19 euro en voor kinderen tot en met 13 jaar vragen wij 14 euro (ijsje als dessert inbegrepen). Doorheen de avond zullen wederom heel wat atleten gehuldigd worden voor hun prestaties afgelopen zomerseizoen.

Covid Safe Ticket

Aangezien we zowel 's morgens als 's avonds met een omvangrijke groep zullen zijn en wij onze atleten en medewerkers zoveel mogelijk willen beschermen in deze tijden, vragen wij dat iedereen boven de 12 jaar en 2 maanden zijn/haar Covid Safe Ticket toont aan de ingang.

 

Inschrijven is noodzakelijk en kan ten laatste op maandag 22 november via deze link!