Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Clubfeest 2022

Met het bestuur nodigen we jullie van harte uit op ons jaarlijks Clubfeest op zaterdag 26 november, waar heel wat atleten die deze zomer in actie kwamen gehuldigd zullen worden. Dit gaat zoals steeds door in zaal de Bosgalm op de wijk Don Bosco te Torhout. Deuren open vanaf 18u. 

Om 18u45 is er een lekkere maaltijd, vol-au-vent met frietjes en groentjes. Voor de volwassenen vragen wij 19 euro en voor kinderen tot en met 12 jaar vragen wij 14 euro, aperitiefje inbegrepen. Gelieve hieronder door te geven voor hoeveel personen je wil inschrijven voor ons clubfeest, en daarna het juiste bedrag te storten op rekeningnummer van HAC (BE32 9733 5891 6202), met vermelding ''Clubfeest 2022''. Inschrijven is noodzakelijk en dit tegen zondagavond 20 november. We voorzien een max. van 220 eters, wie later inschrijft is nog steeds welkom maar zal niet kunnen meegenieten van de maaltijd.

We kijken er alvast erg naar uit om jullie, na 2 afgelaste edities, opnieuw te kunnen verwelkomen!

Update 15/11: Helaas is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de maaltijd, aangezien we aan het maximum aantal eters zitten. Je kan je wel nog inschrijven voor het Clubfeest om mee een glaasje te komen drinken en je prijs af te halen. Vanaf 20u starten we met de prijsdeling van achtereenvolgens premie-atleten, jeugdatleten en scholieren-masters (G-atleten komen voor de maaltijd). Neem gerust contact op met voorzitter Greet via greet.meulemeester@skynet.be om de mogelijkheden te bekijken.

Update 21/11: Inschrijven is niet meer mogelijk!