Ga mee naar de Memorial Van Damme met HAC!

Altijd al eens een avond vol topatletiek willen zien? Ga dan mee met Houtland naar de Memorial Van Damme! Dit jaar gaat de Memorial Van Damme 2018 door op de laatste vrijdag van de zomervakantie, namelijk 31/08/2018.

Nadat we van enkelen de vraag kregen om nog eens een bus in te leggen naar de Memorial, willen wij hier als jeugdbestuur graag aan meewerken. Wel moet hiervoor natuurlijk voldoende belangstelling zijn. Daarom willen wij hierbij polsen naar je interesse tot deelname vooraleer we verder informeren en zaken vastleggen.

Normaal gezien bedraagt de kostprijs tot deelname 42,00 euro per persoon. Hierin zit dan wel het hele pakket:

- De busreis heen- en terug van de parking van het zwembad te Torhout tot Parking C te Brussel (vertrek om 16.15 u. en thuiskomst rond 0.00 u.)

- Een drankje op de bus tijdens de heen- en de terugreis

- Een toegangskaart in het gezamenlijk blok van tribune 4 vak G

- Een avond vol atletiekplezier, een grandioos optreden en vuurwerk achteraf.

Indien je interesse hebt om mee te gaan, vragen wij om een voorschotbedrag van 20 euro over te maken op de rekening van Houtland Atletiek Club (BE41 9611 7751 1510). In vermelding zet je MEMORIAL 2018 VOORNAAM FAMILIENAAM.

De voorinschrijving moet uitgevoerd worden tegen ten laatste 18 april. Indien er minstens 35 personen vooraf ingeschreven zijn, wordt de bus geboekt en worden de tickets besteld. Indien we deze limiet niet halen, zal het voorschot op 20 april terugbetaald worden en gaat de uitstap niet door.

Deze uitstap is dus zowel voor atleten, hun ouders, broers of zussen. Jeugdatleetjes kunnen ook mee zonder hun ouders, er zal zeker goed voor hen gezorgd worden!

Hopelijk kunnen we er een leuke uitstap van maken! Wie nog vragen heeft, kan een mailtje sturen naar devos.ronny@scarlet.be!