Ilke Lagrou mag naar WK (-18j) in Colombia!

Tijdens een wedstrijd in Eeklo heeft Ilke Lagrou haar eigen provinciaal scholierenrecord verbeterd in het hamerslingeren, ze haalde er 57m97.  Ze lukte hiermee de limiet voor deelname aan het WK -18j (scholieren) in het Colombiaanse Cali. Ilke  kan zich nu volop voorbereiden op deze kampioenschappen die van 15 tot 19 juli worden gehouden.

Wie haar eens "live" aan het werk wil zien, moet volgende zondag, 28 juni, komen kijken naar het Vlaams kampioenschap hamerslingeren op onze eigenste werpstand in Torhout. De eerste wedstrijd vangt aan om 12u en de scholieren meisjes staan er om 14u geprogrammeerd.

De scholieren wedstrijd zal er trouwens gedomineerd worden door de Houtlandmeisjes want niet minder dan 3 atleten gaan er hun kans. Naast Ilke zijn dat Wege Vanbaelenberghe en Delphine Seynaeve. Ook nog van de partij zijn Inez Dewulf, Dylan Volckaert, Marleen Van Parijs en Rik Demuynck.

Op de facebookpagina van hamertrainer Geert Vanamssenhove is o.a. een filmpje te zien van de limietworp van Ilke. Daarnaast zijn ook de nieuwe PR worpen van Wege Vanbaelenberghe en Dylan Volckaert te bekijken.

https://www.facebook.com/gert.petat?fref=ts