Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Inschrijving Kerstfeestje 2021

Tijdens de kerstvakantie nodigen we naar goede gewoonte onze jeugdatleetjes uit voor ons jaarlijks kerstfeestje.  Dit zal doorgaan op woensdag 29 december.

We verzamelen om 14u op de piste zoals we gewoon zijn van op training. Op het programma staat een sportief kerstspel, waarbij de kinderen zullen worden ingedeeld in de gebruikelijke trainingsgroepjes en zullen doorschuiven naar verschillende kleine spelletjes/opdrachten. Dit spel wordt voorbereid door onze enthousiaste jeugdtrainers. Gewone sportkledij en sportschoenen voorzien is prima.

Daarna eten we samen lekkere pannenkoeken en wisselen we cadeautjes uit. We werken met een ‘cadeautjesbingo’. Het is de bedoeling dat je zelf 1 leuk cadeautje meebrengt van tussen de 5 en 10 euro, dat we daarna onder elkaar loten. We vragen om een cadeautje te voorzien dat zowel voor jongens als meisjes geschikt is, en liefst ook geen snoep.

Het einde is voorzien tussen 16u15 en 16u30, dus vanaf dan mogen ouders de kinderen weer komen ophalen.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk (om de groepjes op voorhand te kunnen maken en om zeker genoeg pannenkoeken te kunnen voorzien) en is gratis voor de HAC-atleten. 

Ook broers of zussen (tussen 7 en 12 jaar) zijn welkom. Zij betalen de dag zelf een bijdrage van 2,50 euro en brengen eveneens een pakje mee.