Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Inschrijving Spaghettiavond 24/03

Door het grote succes qua inschrijvingen en de beperkte zaalcapaciteit moeten wij de inschrijvingen helaas vroegtijdig afsluiten. Inschrijven is dus niet meer mogelijk. Wie vragen heeft over zijn/haar eventuele prijs neemt best contact op met onze voorzitter via greet.meulemeester@skynet.be.

Met het bestuur nodigen we jullie van harte uit op onze jaarlijkse Spaghettiavond op vrijdagavond 24 maart, waar de de atleten die zich verdienstelijk maakten deze winter passend gehuldigd worden. Dit gaat zoals steeds door in zaal de Bosgalm op de wijk Don Bosco te Torhout. Deuren open vanaf 18u30. 

Om 19u15 beginnen we aan de maaltijd: spaghetti à volonté. Voor de volwassenen vragen wij 16 euro en voor kinderen tot en met 12 jaar vragen wij 11 euro. Gelieve hieronder door te geven voor hoeveel personen je wil inschrijven voor deze avond, en daarna het juiste bedrag te storten op rekeningnummer van HAC (BE32 9733 5891 6202, met vermelding "Spaghettiavond 2023"). Inschrijven en betalen kan ten laatste op zondag 19 maart.