Inschrijvingen zomerkampioenschappen

Beste atleten, trainers

Wie wil deelnemen aan Vlaamse of Belgische kampioenschappen moet minstens 14 dagen ervoor een mail sturen naar Luc Raes, secretaris@houtlandatletiek.be

Hierbij de kampioenschappen die plaats vinden in de maand mei en juni.

Het eerste BK gaat al door op zaterdag 2 mei te Heusden-Zolder en dit voor de 10.000 meter. HAC zal vertegenwoordigd worden door Evy Pieters en Annelies Deketelaere bij de seniores dames, Thijs Vandermeersch en Simon Mestdagh bij de seniores heren. We wensen hen allen veel succes toe!

Het Vlaams kampioenschap AC gaat door op zaterdag 16 mei in Beveren, dus ten laatste op zaterdag 2 mei een mail naar onze secretaris.

Op zaterdag 13 en zondag 14 juni is er het BK voor de masters in Deinze. Wie wil meedoen, stuurt ten laatste op zaterdag 30 mei een mail naar de secretaris.

De week erna op zondag 21 juni is er de BK werpvijfkamp voor Masters in Obourg. Ten laatste 7 juni inschrijven bij de secretaris.

Zondag 28 juni gaat bij ons in Torhout aan de gaaipers het Vlaams kampioenschap hamerslingeren door voor cad/schol en masters. Wie hieraan wil deelnemen, stuurt ten laatste op zondag 14 juni een mail naar de secretaris.

Gelieve dit goed op te volgen zodat je tijdig ingeschreven bent en niet voor verrassingen komt te staan!

Voor de provinciale kampioenschappen moet je niet vooraf inschrijven. Dit doe je ter plaatse.

We wensen alle atleten veel succes toe tijdens het komende zomerseizoen.

Het bestuur