Jeugdontbijt afgelast, avondfeest gaat wel door

Na de beslissingen van het Overlegcomité en de stijgende cijfers op vele plaatsen hebben wij vanuit het bestuur beslist om het jeugdontbijt af te gelasten, maar het avondfeest wel te laten doorgaan. Iedereen die reeds stortte voor het ontbijt krijgt uiteraard alles terugbetaald. In de plaats zullen we gewoon jeugdtraining voorzien.

Voor het avondfeest vanaf cadet blijft alles min of meer hetzelfde. Er wordt aan de ingang gevraagd om het Covid Safe Ticket te tonen, en wie zich verplaatst in de zaal dient een mondmasker te dragen. We zullen de tafels ook zo rangschikken dat iedereen aan kleine eilandjes kan zitten en de afstand er kan zijn. De prijsuitreikingen worden in kleine groepjes gedaan. Op deze manier hopen we er toch nog een fijne avond van te maken en ervoor te zorgen dat onze atleten én hun trainers de aandacht krijgen die ze verdienen!

Zoals eerder verteld gaan de deuren open vanaf 18u, en om 19u start de maaltijd. Wie nog niet ingeschreven is, heeft nog tijd tot en met maandag 22 november om dit in orde te brengen via deze link: https://www.houtlandatletiek.be/content/inschrijving-clubfeest-2021