Kustactiviteit op zondag 28 oktober

Datum: 
zondag, 28 oktober, 2018 - 09:30

Op zondag 28 oktober trekken we naar jaarlijkse gewoonte naar het Wielingenbad in Wenduine voor onze Kustactiviteit.

Deze uitstap bevat een activiteit/training op het strand, een uurtje zwemmen en een afsluitend drankje aangeboden door de club. De Kustactiviteit is voor alle groepen en is volledig gratis voor ieder actief lid in onze club. Niet-aangesloten deelnemers (broer, zus, mama, papa...) zijn zeker ook welkom, aan hen vragen we een kleine bijdrage van €2,50 aan de ingang van het zwembad. 

De trainer van elke afdeling van de club organiseert een eigen training of spel op het strand. Zij die niet deelnemen (of meegereisde ouders, familie en vrienden) kunnen hetzij afzonderlijk iets doen, hetzij gezamenlijk een wandeling maken met de organisatoren.

Inschrijven is noodzakelijk en kan tot en met uiterlijk 20 oktober. Zij die een briefje meekregen op de training kunnen dit ingevuld terugbezorgen aan de trainers, of je kan je ook gewoon inschrijven via mail naar devos.ronny@scarlet.be.

Degene die de locatie in Wenduine weten zijn, kunnen rechtstreeks rijden en ervoor zorgen dat ze er tegen 9.30 uur zijn. Zij die de weg niet kennen, of nog enkele atleten willen meenemen, kunnen tegen 8.45 uur naar de parking van het zwembad in Torhout komen, vanwaar we dan gezamenlijk vertrekken. Kom reeds in sportkledij, zodat de activiteiten onmiddellijk kunnen starten. (eventueel regenkledij)

Plaats van Afspraak

Wielingenbad Wenduine, Graaf Jansdijk 18 Wenduine – De Haan om 9u30