Memorial Van Damme 2019

Op vrijdag 6 september verzamelt de top van de internationale atletiekwereld in Brussel voor de 40e editie van de Memorial Van Damme. Naar aanleiding van het 40-jarig bestaan van deze topmeeting kon onze club aan voordelige tickets geraken. We zorgen ook voor een bus die ons heen en terug brengt. Voor volwassenen bedraagt de prijs voor een ticket + busreis 25 euro, voor kinderen onder de 16 jaar betaal je slechts 12 euro. Er zijn 20 tickets voor volwassenen en 30 voor kinderen. Ook jeugdatleten kunnen zeker mee zonder hun ouders, er wordt voor hen gezorgd!

Ga jij met HAC mee om onder andere Nafi Thiam, Cynthia Bolingo of de Borlées te bewonderen? Met het WK Atletiek in Doha later in september in het vooruitzicht zullen wellicht ook nog heel wat internationale toppers een laatste test willen doen, het belooft dus zeker en vast de moeite te worden! 

We vertrekken aan het zwembad om 16.15 uur, en zullen terug thuis zijn tegen ongeveer middernacht.

Je inschrijving is pas definitief nadat je op een correcte manier onderstaand formulier hebt ingevuld + het verschuldigde bedrag gestort hebt op onze rekening BE32 9733 5891 6202. Gebruik hiervoor de melding "Memorial Van Damme 2019". Veel plezier!

 

Op dit moment zijn er geen tickets meer voor volwassenen. Er zijn nog een tiental tickets te verkrijgen voor -16-jarigen.