Open meeting en PK hamerslingeren in Torhout

Op zaterdag 24 mei organiseert Houtland atletiekclub haar open meeting vanaf cadetten. Dit jaar gaat dit ook gepaard met het open PK hamerslingeren. Deze organisatie ligt mede in handen van onze eigen HAC-atlete Katrijn Boone. Samen met 2 medestudenten kreeg zij, als laatstejaarsstudente bachelor LO in Gent, als opdracht voor haar eindwerk een extra dimensie te geven aan onze bestaande atletiekmeeting. Daarom wordt deze wedstrijd een speciale editie.

De eerste werpwedstrijden vangen aan om 11u, om 11u30 is er al een eerste maal polsstok en vanaf 13u30 komen de loop- en springnummers aan bod. Op deze dag, net voor de verkiezingen,  is er om 13u een 100m voor politici voorzien. Er staat ook een 150m en een 300m voor JSM dames en heren op het programma waarvoor er mooie geldprijzen zijn. Deze wedstrijd maakt ook deel uit van het jeugdatletiekcriterium van de Krant van West-Vlaanderen. Ook hier worden er extra prijzen voorzien voor cadetten en scholieren die de beste 2-kamp afleggen en het meeste punten  behalen volgens de Hongaarse tabel. Uiteraard worden er ook medailles overhandigd aan de eerste 3 atleten per categorie bij het hamerslingeren.

Via de volgende link kan je het uurrooster raadplegen:

http://hacmeeting.weebly.com

We hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen!

Het bestuur van Houtland atletiekclub vzw

 

Reacties

Comment: 

De uitslag is op onze uitslagenpagina te vinden. Bedankt aan alle medewerkers voor de hulp en ook bedankt aan Katrijn, Delphine en Ruben om een extra toets toe te voegen aan de meeting.

We hebben relatief goed weer gehad maar de laatste hamerwedstrijd viel in het water. Behalve de tegendraadse elektronische tijdsopname is alles vlot verlopen.

 

Pagina's