Quiz van het Houtland 2021

Datum: 
vrijdag, 17 september, 2021 - 19:30 t/m zaterdag, 18 september, 2021 - 00:00

Uitstel is geen afstel. Bij deze kunnen we u melden dat we de vorig jaar afgelaste Quiz van het Houtland dit jaar wel kunnen laten doorgaan. Voor zover de omstandigheden dit toelaten natuurlijk.

Op vrijdag 17 september 2021 is er de negentiende editie van de Quiz van het Houtland. De focus ligt op een aantrekkelijke en uitdagende vraagstelling ondersteund door multimedia. We blijven trouw aan het principe dat we veel onderwerpen moeten aansnijden.

We werken nu constant met themarondes, een rode draad een verborgen gemeenschappelijk thema, een verborgen link tussen de vragen enz. 

Zoals altijd gaat dit alles door in parochiezaal "De Bosgalm" in de Pastoriestraat in Torhout. Info over de exacte locatie van de parochiezaal en parkeerplaatsen, vindt u hieronder. De deuren gaan op om 19u00 en we starten om 19u30 zodat rond middernacht de winnaars gekend zijn. Er is een prijs voorzien voor iedere deelnemer en een extra prijs voor de eerste ploegen. 

Voor meer informatie kunt u terecht op ons centraal e-mailadres: quizvanhethoutland@houtlandatletiek.be.

Inschrijven (€ 20) met maximaal vier personen per ploeg kan enkel online door hier te klikken (geen inschrijvingen per e-mail).  De uitslagen van vorige edities zijn hier te vinden.

Hopelijk tot op onze quizavond,

Jordy, Pieter, Simon en Filip

 

 


Grotere kaart weergeven

Als u aangekomen bent in de pastoriestraat ziet u aan de rechterkant, net voorbij café "Het Paviljoen" de ingang naar "De Bosgalm". Er is voldoende parkeerplaats op het kerkplein.