September = Gratis probeertrainingen voor nieuwe jeugdatleetjes

Naar aanleiding van de Maand van de Sportclub en het einde van ons atletiekseizoen kunnen kinderen geboren in 2012, 2011, 2010, 2009, 2008 en 2007 in september gratis komen proberen bij onze club. Dit op woensdagen 4, 11, 18 en zaterdag 7 en 14 september. Na deze 5 gratis probeersessies kan dan gekozen worden om definitief aan te sluiten of niet.

De trainingen op woensdag vinden plaats van 14u tot 15u30, op zaterdag van 10u tot 11u30. Op zaterdag 21 september is er geen training wegens een jeugdwedstrijd, op woensdag 25 september is er eveneens geen training omdat er op onze piste dan de Scholenveldloop georganiseerd wordt.

Wie beslist om definitief aan te sluiten, kan vanaf zaterdag 28 september dan inschrijvingsformulieren verkrijgen op de training zelf. Voor nieuwe aansluiting betaal je 130 euro vor een volledig jaar. Door deel te nemen aan wedstrijden en activiteiten kan je het jaar nadien een mooie korting krijgen, meer info daarover vind je hier.

We vragen steeds om op voorhand een seintje te geven aan onze jeugdcoördinator, Jens Seynaeve. Zo kunnen we de aantallen op voorhand wat inschatten en hier eventueel op inspelen door nog wat extra trainers te voorzien. Je kan hem bereiken op volgend mailadres: jens.seynaeve@hotmail.com. Hij zal op zaterdag 12 oktober ook een infosessie geven aan alle ouders van nieuw aangesloten atleetjes. Dit vindt plaats tijdens de traingingsuren. 

Allen welkom!