Uitstapje naar zee

Datum: 
zondag, 2 november, 2014 - 09:30 t/m 12:30
Gebeurtenis: 

Het Jeugdbestuur van Houtland Atletiek Club organiseert opnieuw zijn activiteit aan de kust. 

Hier volgen de praktische richtlijnen :

Wanneer? : Zondag 02 november 2014 van 9.30 uur tot 12.30 uur.

Waar? : Aan het Wielingenbad Wenduine, Graaf Jansdijk 18 te 8420 Wenduine – De Haan

Voor wie? :Hoe meer, hoe liever, dus iedereen!!! Voor de aangesloten atleten is dit volledig gratis, de kosten worden vergoed door de Club, niet aangesloten deelnemers betalen een kleine bijdrage van 2,50 € per persoon aan de ingang van het zwembad.
Hierin zijn vervat :  deelname aan een activiteit en gratis gebruik van het zwembad nadien, voor de liefhebbers, evenals een gratis drankje achteraf, aangeboden door Houtland Atletiek Club.

Activiteit? : De trainer van elke afdeling van de club organiseert een eigen training of spel op het strand. Zij die niet deelnemen (of meegereisde ouders, familie en vrienden) kunnen hetzij afzonderlijk iets doen, hetzij gezamenlijk een wandeling maken met de organisatoren.

Hoe inschrijven?: Volg deze link om naar het inschrijvingsformulier te gaan                         

Kom reeds in sportkledij, zodat de activiteiten onmiddellijk kunnen starten. (eventueel regenkledij)

Degene die de locatie in Wenduine weten zijn, kunnen rechtstreeks rijden en ervoor zorgen dat ze er tegen 9.30 uur zijn. Zij die de weg niet kennen komen tegen 8.45 uur naar de parking van het zwembad in Torhout, vanwaar we dan gezamenlijk vertrekken. Wie geen vervoer heeft, en toch wil meegaan, kan dit aanduiden op het inschrijvingsformulier.