Verlenging Webshop + verduidelijking maten

In onze vorige nieuwsbrief gaven we mee dat de Bioracer-webshop geopend is tot en met 27 oktober, maar we beslisten om dit nog even te verlengen. Dit omdat er wat onduidelijkheid was over de verschillen tussen de pasmodel-maten en de effectieve maten op de webshop. Daarnaast zijn er ook nog heel wat nieuwe leden die blijven instromen, en om ook hen nog de kans te geven iets te bestellen werd er beslist om de webshop open te houden tot en met woensdag 3 november.

Daarnaast blijkt dat de link naar de webshop vorige keer niet bij iedereen werkte, maar als je via https://www.bioracer.be/nl/mybioracer gaat zou het normaal gezien wel moeten lukken. 

Ten slotte geven we nog even door welke pasmodel-maten overeenkomen met de maten op de webshop. Het gaat hier over de kinderkledij, andere maten zouden in principe moeten duidelijk zijn.

Casual Hoody - Kids
XS = 8 jaar
S = 10 jaar
M= 12 jaar
L = 14 jaar
XL = 16 jaar

Running Jackets, Singlets en T-shirt
K1 = 116
K2=128
K3=140
K4=152
K5=164

Indien mogelijk proberen we de pasmodellen nog een weekje te behouden, zodat er volgende week zaterdag tijdens de training (9u45 - 11u45) eenmalig toch nog eens kan gepast worden.

Hopelijk is bij deze al verduidelijkt en kan iedereen probleemloos bestellen!

Groeten,
Het HAC-bestuur