Webshop geopend tot en met 31 maart

Nog tot en met 31 maart is onze Bioracer-webshop opnieuw geopend. Iedereen die interesse heeft om singlets, topjes, broeken, pulls, jassen... aan te schaffen met onze clubkleuren kan weer terecht op de bekende site: www.bioracer.be/hac

Iedereen die aan wedstrijden wil deelnemen wordt verondersteld om minstens een singlet, T-shirt of top aan te schaffen. In de oude kledij (voor wie al langer lid is) lopen is vanaf dit outdoorseizoen niet meer toegelaten!

Door de problemen van de groene/zwarte sweaters bij de externe leverancier is dit niet meer te verkrijgen in onze webshop. In ruil is er wel een nieuw, ander aanbod van sweaters die door Bioracer zelf geproduceerd wordt. Atleten die voor het eerst aangesloten zijn krijgen 10 euro shoptegoed op hun account (mailadres die opgegeven wordt bij inschrijving).

De verwachting is dat de bestelde kleren rond half mei zullen aankomen. Afhankelijk van de drukte kan daar natuurlijk wat variatie op zitten.PasmomentenOm te weten welke maat nu ideaal is, kan je enerzijds de maattabellen op de webshop raadplegen, maar je kan de kleren ook gewoon passen op enkele pasmomenten. We voorzien 4 momenten op:

  • Woensdag 23 maart (13u45 - 15u45)
  • Woensdag 23 maart (17u45 - 20u15)
  • Vrijdag 25 maart (Spaghettiavond)
  • Zaterdag 26 maart (9u45 - 11u45)