Webshop geopend van 15 tot en met 27 oktober

Webshop

Vanaf 15 tot en met 27 oktober zal onze Bioracer-webshop opnieuw geopend zijn. Iedereen die interesse heeft om singlets, topjes, broeken, pulls, jassen... aan te schaffen met onze clubkleuren kan weer terecht op de bekende site: www.bioracer.be/hac 

Iedereen die aan wedstrijden wil deelnemen wordt verondersteld om minstens een singlet, T-shirt of top aan te schaffen. In de oude kledij lopen is alvast officieel niet toegelaten, behalve dan de eerste veldlopen/indoors in afwachting tot de eventuele nieuwe kledij geleverd wordt.

Atleten die voor het eerst aansluiten en atleten die vorig jaar niet aan competitie deden krijgen 10 euro shoptegoed op hun account (mailadres die opgegeven wordt bij inschrijving), atleten die minstens 2 wedstrijden deden krijgen 20 euro shoptegoed.

De verwachting is dat de bestelde kleren rond half december zullen aankomen. Afhankelijk van de drukte bij Bioracer kan daar natuurlijk wat variatie op zitten, maar misschien is dit wel een ideaal cadeautje voor onder de kerstboom?

Pasmomenten

Om te weten welke maat nu ideaal is, kan je enerzijds de maattabellen op de webshop raadplegen, maar je kan de kleren ook gewoon passen op 4 momenten:

  • Zaterdag 16 oktober (9u45 - 12u15)
  • Woensdag 20 oktober (13u45 - 15u45)
  • Woensdag 20 oktober (17u45 - 20u15)
  • Zaterdag 23 oktober (9u45 - 12u15)

 

Aangezien we met enkele nieuwe atleten in onze club zijn of enkele atleten hebben die nu volop in rust zijn, zal misschien niet iedereen even snel de weg vinden naar de webshop en/of de pasmomenten, dus spreek gerust de kennissen aan om ze hier mee attent op te maken! Vanaf 28 oktober is de webshop weer gesloten en is het toch weer een tijdje wachten op een nieuw moment.