Wedstrijd Special Olympics Belgium in Luxemburg

Op zaterdag 21 november nam Special Olympics Belgium deel aan de Nationale Spelen Indoor atletiek te Luxemburg in de prachtige arena de “Coque”.  39 Belgische atleten en 11 begeleiders maakten de tocht naar deze jaarlijkse activiteit.Het G-Team Achilles werd vertegenwoordigd door David Bultiauw, Benjamin Leniere en Ruben Schreurs.

In de voormiddag werden in de reeksen de prestaties van de atleten bepaald op de verschillende proeven waarvoor ze werden ingeschreven. In de namiddag stonden dan de finales op het programma.  Enkel voor de 1500m en 4x200 waren er rechtstreekse finales voorzien.

David behaalde goud op de 800m en een 5de plaats op de 200 m.  Ruben en Benjamin werden respectievelijk 1 en 2 op de 200 m.  Op de 400 m wisselden ze van plaats en behaalde Benjamin goud en Ruben zilver.Als laatste nummer kwam de 4x200 aan de beurt.  Onze 3 atleten, bijgestaan door een Luxemburgse atleet, behaalden ook hier een gouden plak.Om 18 u was het tijd voor de lange terugreis naar België met alleen maar blije gezichten.