Nieuwe sessie Start to Run (april - juni 2014)

Dit jaar organiseert Houtland atletiekclub een nieuwe sessie van “Start to Run” en dit vanaf vrijdag 4 april op het stedelijk sportstadion.

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om fit te blijven én je goed te voelen? Dan is Start to Run vast en zeker iets voor jou!

Met het Start to Run programma kan iedereen, ongeacht leeftijd en conditie, in 10 weken tijd een aanvaardbare conditie opbouwen. Bedoeling is dat na deze periode de deelnemers in staat zijn om 5 kilometer te lopen zonder stoppen. Ervaring van vorige jaren leert ons dat een overgrote meerderheid van de deelnemers hierin slaagt.

Praktisch:

  • Inschrijvingen gebeuren bij de eerste les op vrijdag 4 april vanaf 19u in de kantine van het sportstadion, gevolgd door een eerste training om 19u30. De kostprijs van 30 euro dient ter plaatse worden vereffend. Verzekering is inbegrepen.
  • Eén training per week in groepsverband op vrijdagavond.
  • Iedere jogger krijgt een weekschema om af te werken naar eigen keuze.
  • Na 10 weken, op vrijdag 13 juni, is er een testafname over 5 kilometer (zonder tijdslimiet).
  • Uitreiking van een brevet na testafname.
  • Leden van bepaalde Mutualiteiten krijgen, bij het voorleggen van het 5 km-brevet tot 10 euro terugbetaald.

We doen een warme oproep tot iedereen die zijn fitheid en conditie wil verbeteren om deel te nemen. Het loont zeker de moeite om het te proberen!

Voor meer inlichtingen en inschrijvingen kan er steeds contact opgenomen worden met het secretariaat van Houtland atletiekclub: 051 / 72 55 70 of met jogbegeleidster Katlijn Sap 0476/79 50 22