Trainingen

Trainingen

De jeugdtraining voor het seizoen 2021-2022 is voor kangoeroes, benjamins, pupillen en eerstejaarsminiemen. Vanaf tweedejaarsminiem kan je deelnemen aan de trainingen bij de ouderen. De focus ligt bij de jeugd vooral op plezier, prestatie is leuk maar zeker niet nodig. Onze kangoeroes kunnen enkel op zaterdag aansluiten op de training.

Winterseizoen

1 november tot 28 februari

De trainingen vinden plaats op woensdag van 14u tot 15u30 (binnen in Sporthal) en op zaterdag van 11u tot 12u (buiten op de piste).

Zomerseizoen

1 maart tot 31 oktober

De trainingen vinden plaats op woensdag van 14u tot 15u30 (buiten op de piste) en op zaterdag van 10u tot 11u30 (buiten op de piste).

De trainingen gaan in principe steeds door. In de maand juli is er een kleine pauze van een drietal weken. De jeugdcoördinator stuurt elke maand een maandkalender via mail waarop staat wanneer er training is en of er eventueel andere activiteiten en wedstrijden zijn.

Bij feestdagen is het sportcentrum gesloten en is het vanzelfsprekend dat de trainingen dan niet doorgaan. Ook wanneer er op woensdag of zaterdag een wedstrijd gepland is, is er geen jeugdtraining.