Vier provinciale veldloopkampioenen

Met 47 deelnemers in totaal was deze uitgave van de provinciale veldloopkampioenschappen voor Houtland een succes. Vier van hen waren de sterkste in hun categorie en mogen zich dus een jaar provinciaal veldloopkampioen noemen.

De eerste in de rij was Nore Vandekerckhove die bij pupillen meisjes uit 2002 veel te sterk was voor de concurrentie. Ook op Leontine Versyck stond geen maat bij de 2de jaars miniemen. Daarna was het even wachten op Ward D'Hoore die de beste was bij de junioren en Serge De Blauwe die 3de werd in de masterswedstrijd maar wel kampioen werd bij de M40.

Daarnaast werden nog podiumplaatsen gehaald, zo was er al bij de benjamins brons voor Iza Lauwers en bij de miniemen voor Jasper Missiaen. Ook Raf D'Hoore haalde brons bij de 2de jaars scholieren. Zilver was er voor Aurèle Vandeputte die heel lang in het spoor van Ward kon blijven bij de junioren en ook voor Thijs Vandermeersch bij de seniores die daarmee een mooie wedstrijd bekroond zag. Serge De Blauwe die goud haalde bij de M40 was eveneens 3de master overall waardoor hij ook nog eens brons kreeg.  

Ook de atleten die het podium niet haalden zorgden voor mooie persoonlijke prestaties. Een dikke proficiat aan al onze atleten die vandaag de spikes aantrokken.

Via onderstaande link kan het PK nog eens herbeleefd worden aan de hand van een reeks foto's.

https://plus.google.com/photos/105380787286607360789/albums/5840815966676614945?authkey=CODwrraVxKa6Cw