Zes Houtlanders op B.K. veldlopen in Brussel

Zes atleten kwamen vandaag op het mooie parcours van het Park van Laken in actie op het Belgisch kampioenschap veldlopen. Onder het goedkeurend oog van trainers Dieter Brouckaert en Andy Inghelbrecht werden enkele mooie prestaties geleverd.

Maluenn Cauwels beet de spits af met een mooie 19e plaats bij de benjamin meisjes 2009, haar broer Elouan deed het bij de pupillen jongens ook zeer voortreffelijk met een 9e plaats, ondanks een verkoudheid toch nog een Top 10 plaats voor Elouan.

Judit Neyrinck, die na lange tijd out terug de spikes aanbond, kwam als 46ste cadet aan bij de meisjes 2003.  Bij de jongens cadetten 2003 zagen we Mathieu Sanders alias Thieuten een zeer verstandig opbouwende wedstrijd lopen, als 27ste deed hij een 20-tal plaatsen beter dan verleden jaar!!

Bij de senioren heren had Ward D’Hoore op een Top 15 plaats gehoopt maar al vlug moest Ward vaststellen dat hij nog altijd niet volledig hersteld is van zijn ziekte begin februari, een voortreffelijke 24ste plaats op 100 atleten was zijn deel.

Triatlete Jonie Vanhoutte kon tot slot de korte cross bij de dames als 40ste op 80 vrouwen mooi de middenmoot versterken.