Clubfeest

Datum: 
zaterdag, 5 december, 2015 - 18:00
Gebeurtenis: 

Beste atleten, trainers, medewerkers, juryleden, ouders, partners, sympathisanten van Houtland atletiekclub

Zoals reeds eerder aangekondigd gaat ons jaarlijks clubfeest door op zaterdag 5 december a.s. in zaal de Bosgalm op  de wijk Don Bosco in Torhout. De locatie is dezelfde als de voorbije jaren maar de formule is gewijzigd. In plaats van kip met frietjes wordt het een pizzabuffet. De kostprijs is ook dezelfde als vorig jaar nl 16 euro voor een volwassene en 11 euro voor een kind tot en met 12 jaar maar daarbij is er nu een glaasje cava of fruitsap inbegrepen. Ook de zaalschikking en de huldigingen stoppen we in een ander kleedje.

Hoe ziet de avond eruit? Om 18 uur gaan de deuren open en tussen 18u30 en 22u is er doorlopend pizzabuffet. Dus je schuift aan en bepaalt zelf wanneer je gaat eten. Dit kan voor je prijsdeling zijn of erna. Tussenin de prijsdelingen wordt de musikale oplijsting verzorgd door Domien Decloedt en Jürgen Verbrugghe.

19u welkomstwoord van de voorzitter en prijsdeling voor de atleten van het G-team Achilles

19u45 prijsdeling voor BEN/PUP (zomercriterium en Rubenscup)

20u30 prijsdeling voor JUN/SEN/MAS heren (premies)

21u15 prijsdeling voor MIN (zomercriterium en Rubenscup)

21u45 prijsdeling CAD/SCHOL (zomercriterium en premies)

22u15 prijsdeling JUN/SEN/MAS dames (premies)

Om recht te hebben op een premie dient men aanwezig te zijn op het clubfeest. De inschrijvingen gebeuren via de site (identiek als voor de koekjesverkoop) en via een toegekend nummer kan je dan de overschrijving doen op het rekeningnummer van HAC : BE41 9611 7751 1510 en dit ten laatste tegen 29 november.

We nodigen jullie van harte uit op deze avond en hopen dat jullie talrijk aanwezig zullen zijn.

het bestuur van HAC