activiteit

Koekjesverkoop 2022: ophaling koekjes

De 2022 editie van onze jaarlijkse koekjesverkoop is een succes geworden. Bedankt voor jullie massale inzet om mee te helpen onze clubkas en dus onze werking te ondersteunen.

De afhaling gaat door op zaterdag 10 december tussen 9:00 en 12:00 bij Roger Beernaert in de August Vermeylenlaan 1 te Torhout. Gelieve dit tijdstip te respecteren zodat de verdeling vlot kan verlopen.

Koekjesverkoop 2022

Omdat wij voor de goede werking van onze atletiekclub nood hebben aan héél wat financiële middelen organiseren wij jaarlijks enkele activiteiten, waaronder onze traditionele Koekjesverkoop! Zoals steeds doen we beroep op ieders medewerking. Voor 6,5 of 7 euro kan je genieten van een lekkere doos koekjes in alle smaken. De 5 atleten die de meeste dozen verkopen krijgen een extra beloning! 

Quiz van het Houtland 2022

Op vrijdag 16 september 2022 is er de twintigste editie van de Quiz van het Houtland in parochiezaal "De Bosgalm" in de Pastoriestraat in Torhout.

Koekjesverkoop

Omdat wij voor de goede werking van onze atletiekclub nood hebben aan héél wat financiële middelen, zijn wij genoodzaakt jaarlijks enkele activiteiten te organiseren, waaronder de KOEKJESVERKOOP. Daar er, gezien alle Coronamaatregelen, tal van activiteiten weggevallen zijn, doen wij een extra beroep op uw medewerking.

Kustactiviteit 2021

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert het jeugdbestuur van HAC opnieuw de kustactiviteit. Na een training of spel op het strand, kan er naar hartelust gezwommen worden. Afsluiten doen we met een drankje en wafel op de dijk. Tijdens de activiteiten kunnen ouders, familie en vrienden individueel of gezamenlijk een wandeling maken.

Praktisch:

Quiz van het Houtland 2021

Op vrijdag 17 september 2021 is er de negentiende editie van de Quiz van het Houtland in parochiezaal "De Bosgalm" in de Pastoriestraat in Torhout.

Quiz van het Houtland 2020 (AFGELAST)

Op vrijdag 18 september 2020 is er de negentiende editie van de Quiz van het Houtland in parochiezaal "De Bosgalm" in de Pastoriestraat in Torhout.

Koekjesverkoop 2019

Om met de club de nodige financiële middelen ter beschikking te hebben wordt er terug een koekjesverkoop georganiseerd.

Er is een gevarieerd aanbod met 2 prijzen afhankelijk van de keuze. Per verkochte doos gaat 0,5 euro naar de verkoper zelf. Niet alleen de club maar ook de atleet/verkoper houdt er dus iets aan over. Alle info is terug te vinden op de brief in bijlage.

Hoe bestellen?

Via de links die bovenaan de voorpagina te vinden zijn.

Quiz van het Houtland 2019

Op vrijdag 13 september 2019 is er de achtiende editie van de Quiz van het Houtland in parochiezaal "De Bosgalm" in de Pastoriestraat in Torhout.

Kustactiviteit op zondag 28 oktober

Op zondag 28 oktober trekken we naar jaarlijkse gewoonte naar het Wielingenbad in Wenduine voor onze Kustactiviteit.

Deze uitstap bevat een activiteit/training op het strand, een uurtje zwemmen en een afsluitend drankje aangeboden door de club. De Kustactiviteit is voor alle groepen en is volledig gratis voor ieder actief lid in onze club. Niet-aangesloten deelnemers (broer, zus, mama, papa...) zijn zeker ook welkom, aan hen vragen we een kleine bijdrage van €2,50 aan de ingang van het zwembad. 

Pagina's

Abonneren op activiteit