Koekjesverkoop

Datum: 
zaterdag, 11 december, 2021 - 09:00 t/m 12:00

Omdat wij voor de goede werking van onze atletiekclub nood hebben aan héél wat financiële middelen, zijn wij genoodzaakt jaarlijks enkele activiteiten te organiseren, waaronder de KOEKJESVERKOOP. Daar er, gezien alle Coronamaatregelen, tal van activiteiten weggevallen zijn, doen wij een extra beroep op uw medewerking. Mits een geringe inspanning van ieder lid, kan dit wat extra centen in de clubkas brengen, die wij dan opnieuw kunnen spenderen aan andere organisaties ten voordele van onze leden.

Via het invulformulier op de website, kan je een bestelling plaatsen en tevens ook bij familie, vrienden, buren en kennissen navraag doen om hun steun te betuigen. Voor een vlotte administratieve verwerking vragen wij om enkel via de site de bestellingen door te sturen.

We kiezen opnieuw voor een uitgebreid gamma en hanteren twee prijzen, namelijk 6,50 € en 7,00 € per doos, De prijs is enigszins aangepast, en de individuele 0,50 €. per doos voor de verkoper wordt opnieuw vervangen door 5 keren een extra shoptegoed van 10,00 €. voor de meest verkopenden. De bestellingen dienen tegen uiterlijk 01 december 2021 geplaatst te zijn. Er kan dus enkel besteld worden via de website, waarbij het geld dient te worden overgeschreven op de rekening van de club: BE32 9733 5891 6202 met vermelding van uw naam en het bestelnummer dat je ontvangt via de site.

Naderhand wordt het shoptegoed toegekend door het Bestuur aan de meest verkopenden. (Enkel de betaalde dozen worden besteld en afgeleverd !!!)

Op zaterdag 11 december 2021, tussen 09.00 en 12.00 uur kunnen de koekjes dan afgehaald worden bij Roger Beernaert aan de August Vermeylenlaan 1 te Torhout. Wij danken U bij voorbaat voor uw inspanning en steun. Als elk lid een vijftal dozen zou kunnen verkopen, dan zijn wij verzekerd van een succes. We rekenen alvast op uw inspanning.