oefenveldloop (oefencross)

23e Oefenveldloop op 13 oktober

Op zondag 13 oktober organiseert Houtland Atletiek Club al voor de 23e keer een Oefenveldloop. Dit op en rond het sportstadion in Torhout. Deze wedstrijd start om 10u met een korte veldloop voor de kuikentjes en wordt traditioneel afgesloten door een leuke estafetteloop, waarbij 3 vrienden of familieleden van jong tot oud het tegen andere groepjes kunnen opnemen. Elke deelnemer krijgt een mooie naturaprijs, vanaf cadet zijn er geldprijzen voor de top 3. Het volledige programma vind je hier.

Oefencross op 7 oktober!

Op zondag 7 oktober is er naar jaarlijkse gewoonte weer onze oefenveldloop! Een weekje vroeger dan anders door de verkiezingen, maar dat laten we niet aan ons hart komen. Iedereen is weer van harte welkom om op zijn of haar eigen tempo deel te nemen. Als leuke afsluiter is er natuurlijk weer onze bekende estafette! Vrienden, mama's, papa's of zotte nonkels, iedereen kan en mag deelnemen. Tot dan!

Foto's en uitslag oefencross

Op onze fotopagina kunt u een aantal sfeerbeelden en de podia terugvinden van de oefencross dankzij Jordy Beernaert. De uitslag vindt u hier of bij...
Abonneren op oefenveldloop (oefencross)