Steun onze club dankzij de Koekjesverkoop!

Omdat wij voor de goede werking van onze atletiekclub nood hebben aan héél wat financiële middelen, organiseren wij jaarlijks enkele activiteiten, waaronder onze traditionele Koekjesverkoop! Zoals steeds doen we beroep op ieders medewerking. Voor 6,5 of 7 euro kan je genieten van een lekkere doos koekjes in alle smaken. De 5 atleten die de meeste dozen verkopen krijgen een extra beloning! 

Via de link onderaan kun je bestellingen plaatsen. Gelieve deze te groeperen als je ook bij familie, vrienden, buren en kennissen navraag doet om dozen te bestellen. Op die manier kunnen we samen de transactiekosten drukken. Bestellen kan tot en met 26 november! Daarna moeten we onherroepelijk de bestellingen afsluiten zodat alles vlot voorbereid kan worden.

Op zaterdag 16 december 2023, tussen 9u en 12u kunnen de koekjes dan afgehaald worden bij Roger Beernaert aan de August Vermeylenlaan 1 te Torhout.

Als elk lid een vijftal dozen zou kunnen verkopen, dan zijn wij verzekerd van een succes. We rekenen alvast op jullie inspanning!

Je bestelling doorgeven doe je via https://app.twizzit.com/go/hac2023koekjes!

Bijlagen: