quiz

Quiz van het Houtland 2021

Op vrijdag 17 september 2021 is er de negentiende editie van de Quiz van het Houtland in parochiezaal "De Bosgalm" in de Pastoriestraat in Torhout.

Quiz van het Houtland 2020 (AFGELAST)

Op vrijdag 18 september 2020 is er de negentiende editie van de Quiz van het Houtland in parochiezaal "De Bosgalm" in de Pastoriestraat in Torhout.

Quiz van het Houtland 2019

Op vrijdag 13 september 2019 is er de achtiende editie van de Quiz van het Houtland in parochiezaal "De Bosgalm" in de Pastoriestraat in Torhout.

Quiz van het Houtland 2017

Op vrijdag 15 september 2017 is er de zestiende editie van de Quiz van het Houtland in parochiezaal "De Bosgalm" in de Pastoriestraat in Torhout.

Uitslag Quiz van het Houtland

De uitslag van de Quiz van het Houtland 2016 is te vinden op onze pagina met quizuitslagen.

Quiz van het Houtland 2016

Op vrijdag 16 september 2016 is er de vijftiende editie van de Quiz van het Houtland in parochiezaal "De Bosgalm" in de Pastoriestraat in Torhout.

Quiz van het Houtland 2015

Op vrijdag 18 september 2015 is er de veertiende editie van de Quiz van het Houtland in parochiezaal "De Bosgalm" in de Pastoriestraat in Torhout.

Quiz van het Houtland 2014

Op vrijdag 19 september 2014 is er de dertiende editie van de Quiz van het Houtland. We hebben onze vernieuwde formule grondig geëvalueerd en rekening gehouden met de opmerkingen van de deelnemers. Met onze vernieuwde ploeg van medewerkers hebben we de nodige creativiteit aan de dag gelegd om de vraagstelling aantrekkelijk maar toch uitdagend te maken. We blijven trouw aan het principe dat we veel onderwerpen moeten aansnijden.

Quiz van het Houtland 2013

Op vrijdag 20 september 2013 is er de twaalfde editie van de Quiz van het Houtland. Dit jaar gooien we het roer om en hebben we grondig onze formule vernieuwd. Dankzij het inbreng van een aantal nieuwe medewerkers pakken we de vraagstelling een stuk anders aan. We blijven trouw aan het principe dat we veel onderwerpen moeten aansnijden maar we laten vraagstukken en breinbrekers weg. In plaats daarvan leggen we de nodige creativiteit aan de dag om de vraagstelling zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Abonneren op quiz